Echipa 18Beauty

București

Cristina Radu

Specialist în EPILARE DEFINITIVĂ cu laser Dioda la 18Beauty Center București

Aceasta vă va îndruma către îngrijirea pielii , ea fiind o perfecționistă in acest domeniu. Bucură-te de la prima ședință de o piele fină și de beneficiile epilării definitive cu laser diodă

Toader Georgeta

Specialist în EPILARE DEFINITIVĂ cu laser Dioda la 18Beauty Center București

Specialist în EPILARE DEFINITIVĂ cu laser Dioda la 18Beauty Center Pipera Georgeta este o persoana serioasa, calda si preocupata de succesul tratamentului tau. Bucura-te de beneficiile epilarii cu laser si lasa-te pe mainile colegei noastre pentru un serviciu de calitate.

Diana Soare

Specialistă în Epilare definitivă – Berceni (Monaco)

Diana este expertă în epilare definitivă de peste 8 ani si găsește satisfacție în a oferi clienților săi o soluție permanentă la problemele de păr nedorit. Este dispusă să depună efortul necesar pentru a face acest lucru într-un mod sigur și eficient.

Andreea Irofei

Specialistă în Remodelare Corporală- Mihai Bravu

Este o persoană pasionată de remodelare corporală si are o atracție puternică și o dăruire pentru tot ceea ce implică transformarea aspectului fizic al unei persoane. Andreea este motivată să ajute clienții să-și atingă obiectivele de transformare corporală și să-și îmbunătățească stima de sine.

Cluj Napoca

Beatrix Horvath

Specialist în EPILARE DEFINITIVĂ cu laser Dioda la 18Beauty Center Cluj-Napoca

Acreditată în folosirea aparatului de Epilare Definitivă cu Laser Dioda, Denisa se va asigura că tratamentul tău să fie de success și îți va recomanda cea mai bună soluție pentru îndepărtarea părului pe termen lung, fără ca pielea să fie afectată

Monica Caia

Specialistă în EPILARE DEFINITIVĂ cu laser Dioda la 18 Beauty Center Cluj – Calea Turzii

Monica este terapeut în epilare definitivă in centrul de pe Calea Turzii și este foarte dedicată în a oferi clienților săi cele mai bune servicii. Lucrează cu pasiune pentru a-i ajuta pe clienți să obțină rezultatele dorite într-un timp eficient si scurt.

Raluca Roman

Specialistă în EPILARE DEFINITIVĂ cu laser Dioda la 18Beauty Center Cluj – Calea Turzii

Raluca este o persoană pasionată de domeniul indepărtării părului prin tehnologia laser si este cea care găsește mereu cele mai confortabile metode pentru a-i face pe alții să se simtă bine. Absolventă a cursului de cosmeticiană, Raluca este dispusă să depună efortul necesar pentru a face acest lucru.

Adina Cornea

Specialistă în Remodelare Corporală- Mănăștur – Cluj Napoca

Cu o experiență de 14 ani în domeniul beauty, Adina este o persoană orientată spre nevoile clientului încercând mereu să ajungă la o precizie absolută în ceea ce face. Este pasionată de tot ceea ce implică îngrijire corporală și te v-a ajuta cu cele mai bune sfaturi pentru îngrijire

Ocheana Ana Maria

Specialistă în REMODELARE CORPORALĂ- 18Beauty Center Cluj - Fabricii

Ana face parte din echipa de remodelare corporală - 18 Beauty Center Cluj Fabricii. Are o experiență în acest domeniu de peste 6 ani și este o persoană perfecționistă. Va avea grijă ca tu să ai parte de servicii de înaltă calitate și rezultate vizibile.

Brașov

Cristina Prescura

Specialist în EPILARE DEFINITIVĂ cu laser Dioda la 18Beauty Center - Unirea

Cristina este o persoană atentă la detalii, pozitivă și empatică, fiind pasionată de tot ce implică îngrijirea corporală. Este pregătită să obțină cele mai uimitoare rezultate și să aibă grijă de pielea ta.

Elena Pipirigeanu

Specialist în EPILARE DEFINITIVĂ cu laser Dioda la 18Beauty Center Astra

Pasionată de domeniul Beauty, Elena își face cu drag meseria de mai bine de 5 ani. Vă asigură un mediu relaxant , având ca scop obținerea celor mai bune rezultate. Specialista noastră este o persoană caldă, primitoare și vă așteaptă mereu cu zâmbetul pe buze

Dorina Untilă

Specialist în EPILARE DEFINITIVĂ cu laser Dioda la 18Beauty Center - Astra - Brașov

Dorina este o persoană pasionată de estetică, atentă la detalii si perfecționistă. Absolventă a cursului de cosmetician colega noastră vă așteaptă cu brațele deschise pentru a obține o piele sănătoasă și catifelată.

Târgu Mureș

Adelina Cernea

Specialist în EPILARE DEFINITIVĂ cu laser Dioda la 18Beauty Center Târgu Mureș

Adelina Cernea s-a alăturat echipei de la Mureș Mall, fiind cea de-a doua specialistă în epilare definitivă cu Laser Dioda. Datorită experienței ei in domeniul Beauty, Adelina a reușit sa aducă zâmbetul pe buzele clientelor și este pregătită să aibă grijă si de pielea ta.

Andreea David

Specialistă în EPILARE DEFINITIVĂ cu laser Dioda la 18 Beauty Center Târgu Mureș

Andreea este o persoană orientată spre detalii, având ca scop principal obținerea unor rezultate precise și durabile în ceea ce face. Specialista noastră este o persoană empatică și capabilă să se pună în locul clienților pentru a înțelege nevoile și preocupările lor.

Oradea

Viviene Nagy

Specialist în EPILARE DEFINITIVĂ cu laser Dioda la 18Beauty Center Oradea

Este o fire pozitivă, mereu cu zâmbetul pe buze căreia îi place tot ce înseamnă beauty. Este genul de persoană axată pe găsirea celor mai bune soluții pentru pacientele ei.

Viviene Kupe

Specialist în REMODELARE CORPORALĂ la 18Beauty Center Oradea

Este pasionată de tot ce înseamnă fitness&beauty. Își ascultă cu atenție fiecare client, este pregatită cu sfaturi și soluții pentru a obține cele mai bune rezultate.

Flonta Claudia

Specialist în EPILARE DEFINITIVĂ cu laser Dioda la 18Beauty Center Oradea

Claudia este de peste 3 ani in domeniul de beauty, fiind și make-up artist, iar acum din pasiune și dorința de a ajuta persoanele care își doresc o piele mai catifelată, s-a alăturat echipei noastre ca specialistă în epilare definitivă.

Satu Mare

Timar Melinda Lucia

Specialist în EPILARE DEFINITIVĂ cu laser Dioda la 18Beauty Center Târgu Mureș

Pasionată de domeniul Beauty cu peste 10 ani de activitate în cosmetică, Melinda s-a alăturat echipei noastre din Satu Mare pentru a-ți recomanda cea mai bună soluție pentru îndepărtarea părului pe termen lung.

Absolventă a cursului de Cosmeticiană Epilare Laser, colega noastră va avea grijă să aveți parte de cea mai bună experiență în centrul nostru.