Transformă-ți Silueta cu LPG
Ofertă Exclusivă!
Bun venit la 18 BEAUTY CENTER, locul unde frumusețea naturală prinde viață! Descoperă secretul siluetei perfecte cu procedura noastră avansată de LPG – endermologie.
Procedura LPG Cellu M6

Procedura de remodelare cu LPG Cellu M6 este o terapie non-invazivă care folosește tehnologia patentată a rolelor motorizate pentru a stimula țesutul conjunctiv și pentru a îmbunătăți aspectul pielii, reducând aspectul de celulită și îmbunătățind fermitatea și tonicitatea pielii.

Aparatul LPG Cellu M6 folosește o tehnică de masaj mecanic profund, cunoscută sub numele de endermologie, pentru a acționa asupra țesutului subcutanat. Rolele motorizate și aspirația controlată creează o acțiune de rulare și masaj care ajută la mobilizarea grăsimilor, stimularea circulației sângelui și limfatice și eliminarea toxinelor din corp.

Descoperă Secretul unei Siluete Perfecte
cu LPG Cellu M6!

Transformă-ți corpul și bucură-te de o piele mai fermă și mai netedă cu terapia LPG Cellu M6!

Experimentează o metodă non-invazivă și eficientă pentru a-ți atinge obiectivele de frumusețe și sănătate.

Beneficii LPG Cellu M6
Înainte de a începe procedura de remodelare cu LPG Cellu M6, specialista noastră în estetică va veni cu toate informațiile necesare pentru nevoile și obiectivele dumneavoastră individuale.
1
Reducerea aspectului de celulită

Masajul profund și mobilizarea țesutului adipos ajută la dislocarea și eliminarea depozitelor de grăsime, reducând aspectul de “coajă de portocală” al pielii.

2
Îmbunătățirea fermității pielii
Stimularea producției de colagen și elastină contribuie la tonifierea și întărirea pielii, oferindu-i un aspect mai ferm și mai tonifiat.
3
Modelarea corporală

Procedura poate contribui la conturarea și sculptarea zonele problematice, precum abdomenul, coapsele, fesele și brațele.

4
Stimularea circulației sanguine și limfatice
Masajul profund ajută la îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, favorizând eliminarea toxinelor și îmbunătățirea aspectului pielii.
50% Reducere
Rezervă acum voucherul
1 Ședință 500 250 lei
Rezultatele clienților
Istoric LPG Cellu M6

LPG este un acronim care provine de la numele fondatorului companiei care a dezvoltat tehnologia – Louis-Paul Guitay. Acesta a inventat și a brevetat în anii ’80 o tehnologie avansată de masaj mecanic profund, cunoscută sub numele de endermologie, care a fost utilizată inițial pentru tratarea cicatricilor și a leziunilor de țesut moale. Mai târziu, această tehnologie a fost adaptată pentru utilizarea în domeniul esteticii și remodelării corporale, devenind populară sub numele de LPG Endermologie.

Astăzi, LPG este o marcă recunoscută global în industria estetică și oferă o gamă largă de produse și echipamente pentru tratamentele de îngrijire a pielii și remodelare corporală, inclusiv celebra mașină LPG Cellu M6 utilizată pentru terapia de remodelare a corpului.

© Copyright 2024. Toate drepturile rezervate.

Pe ce nume doresti sa rezervi voucher-ul?